Pagina's

vrijdag 27 september 2013

Toppertjes mei-juni-juliHierzo de leukste boeken van mei, juni en juli. Ik pretendeer overigens geen volledigheid. Ga daarvoor gerust eens langs op pluizer.be. Ik lees heus niet alle kinderboeken die verschijnen (maar wel bijna).

Van wie is die staart? van Kerstin Zabransky
Een voor mij nog onbekende auteur maakte een erg mooi zoekboek (met minder geweldige tekst). Toch: op naar meer!
Van wie is die staart?

Rosie en Moussa: Beste vrienden voor altijd van Michael De Cock en Judith Vanistendael
Het derde deel in de reeks rond Rosie en Moussa. Een aanrader, die reeks. Overigens ook een leuk theaterstuk van gezien. Goed gedaan Michael De Cock!

En in de categorie 'bizar', het boek Tattoo Papa van Daniel Nesquens
Tattoo papa
“Papa heeft over zijn hele lijf tatoeages, behalve op zijn billen. Echt, ze zitten van top tot teen! Op zijn armen, schouders, rug, benen, buik, handen … Ik lieg niet: van zijn nek tot aan zijn voeten. Naar zijn tatoeages kijken is veel leuker dan een verhaaltje uit een boek lezen.”

Leuk boek, maar echt een vreemde keuze voor de ietwat seutige uitgeverij De vier windstreken. Zouden ze eindelijk de rebelse toer op gaan? :)

De waanzinnige boomhut

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen
Een gewéldig boek, tevens het begin van een nieuwe serie, dat erin slaagde om in Australië 'Fifty shades of grey' (eindelijk!) van de bestsellerlijsten te gooien. 

Magnus kan niet slapen van Kim Crabeels

Kim Crabeels, debutant schrijfster en collega, dus echt afbreken kon ik dat boek niet ;) Nee serieus, een toffe nieuwe serie is geboren met in de hoofdrol de schattige Magnus. Ik kijk al uit naar de opvolger!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten