Pagina's

dinsdag 23 april 2013

Slingers voor Happy Hippo en give away!

Bij de geboorte van Florien had ik een naamslinger klaarliggen met twee envelopjes; één met de jongensnaam in flockletters en één met de meisjesnaam in flockletters. Mijn moeder zou op het grote moment het gepaste envelopje openen en aan het strijken gaan. 

Bijgevolg ziet ons raam er al vijf maanden zo uit (slechte foto, excuus):Toen ze al even geboren was, hoorde ik van Happy Hippo...

Happy Hippo is een geweldig project uit Nederland dat kansarme kinderen de mogelijkheid biedt om een leuke verjaardag te vieren door middel van verjaardagspakketten. Er werd een oproep gelanceerd in blogland teneinde voortaan ook een duurzame stoffen slinger in deze pakketten te kunnen stoppen.
En daar doe ik graag aan mee! Ik maakte een tijdje geleden een hoop slingers en heb de smaak goed te pakken. Ik ruik bandwerk, jullie ook?

De actie is ondertussen officieel afgelopen, maar dat houdt niemand tegen om nog slingers te maken he!
Ik was van plan om met deze post te wachten tot ik wat meer volgers had, maar dan dacht ik: waarom niet in de omgekeerde richting denken: als je volger wordt, kan je meedingen voor een handgemaakte slinger!

En aangezien we toch al met slechte foto's bezig waren, hier eentje van de slinger in kwestie:


Wat moet je doen? Gewoon volger worden (hier in de zijbalk) en een commentaar achterlaten op deze post. Wie weet kan je binnenkort ook je raam opfleuren met deze slinger én er slechte foto's van trekken. Zou toch tof zijn? :)
Succes!

4 opmerkingen:

 1. hihi ik was al volger maar wil wel graag je slinger

  dan heb ik een leuk model om als start te dienen om er zelf ook eentje te maken
  helaas moet ik nog wat geduld hebben tot we in Frankrijk zijn voor ik me voluit aan het naaien kan geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees de Florienblog hoor!
  Maar bij deze waag ik ook mijn kans om een slinger te winnen!
  'T ziet er mooi uit, Magali!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al volger, maar doe graag mee. Ik heb hier nog geen slinger, mijn vlaggetjes liggen al een tijdje te wachten om aan de lijn gestikt te worden. Zo'n slinger zou hier zeer welkom zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sinds we het bedankkaartje in de bus kregen, heb ik al de hele blog gelezen, mooi!
  En natuurlijk wil ik graag zo'n slinger :-)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen